Mysiga promenader

 
Varje dag försöker vi komma ut på en promenad för att få lite frisk luft i det riktigt härliga vädret som vi haft dom flesta dagarna sen vår lilla kille kom. Ibland är promenaden en transportsträcka för att ta sig till affären, gå bort, eller till mitt jobb, sen finns det dom promenaderna där man hittar på en anledning för att komma ut som att gå och fika på stan eller göra ett spontanbesök hos någon och sen finns det dom promenaderna när man går ut bara för att njuta och mysa av att vara ledig.
Att komma ut på de här promenaderna kommer göra att jag får möjligheten att lära känna staden på ett helt annat sätt, för även om jag bott här i ca 10 år så finns det massor av fantastiska platser som jag nästan aldrig varit på eller till och med platser som jag inte visste fanns. Så både jag och lillkillen ser fram emot att fortsätta med dessa promenaderna under hela mammaledigheten, så vi hoppas på ett fint väderår, annars får vi helt enkelt lära oss att klä oss efter väder.
 
Så nu när vi varit ute på en hel del promenader och utflykter kan vi verkligen säga att vi är supernöjda med vår vagn Brio Smile. Den är väldigt lätt manövrerad, lagom hög och väldigt smidig att fälla ihop och upp. Även lillkillen värkar vara väldigt nöjd med den och kommer till ro direkt efter att han lagt sig där i.
 
 
 

Kommentera här: