Vilka exemplar

Dom här krysantemumen är helt fantastiskt fina och så himla STORA och maffiga.
Här har vi låtit dom stora gula krysantemumen tala för sig själv och bara bundit på lite olika sidenband i gult och svart, satt dem i vaser och på vasen har vi bundit på chokladstrutar. En perfekt gåbortsgåva som är smidig att ta med sig och vasen är redan fixad så att värden/ värdarna behöver springa runt och leta efter en passande vas.
 
 
 
 
 

Måste det vara traditionellt?

Den här typen av parallell dekoration är väldigt prisvärd och kan användas till väldigt många olika ändamål. Den du ser här på bilden ska stå på en scen imorgon tillsammans med en till likadan dekoration. Man kan även ha den när man ska dekorera till en fest, ge bort den som present tillexempel vid invigning. Men det som vi allra helst skulle vilja att den ska användas mycket mer till är begravning, för det måste väl inte alltid se ut som det alltid har gjort?? Eller måste det de? Jag själv skulle bli väldigt glad om jag hade beställt en valfri typ av dekoration och komma till kyrkan och se att man har fått en sån här dekoration än de väldigt traditionella dekorationerna....
 
 
 
 
Skriv gärna en komentar vad du tycker om denna dekoration..
 
 

Kalasmat

Vi började med att bjuda på lite plockmat som är perfekt för gästerna så att dom kan mingla lite.
  • Minikrustader fyllda med en röra på champinjoner, gul lök, bacon, Cream fraiche, lite kalvfond, rött vin och vinbärsgele.
  • Pizzasnurror med bacon, valnötter och ost
  • Kex med brie ost och nyponmarmelad
  • Vattenmelonsallad med cashewnötter, citrongräs, mynta och lite flingsalt
  • Ölkorv och oliver
  • En drink på Campari, Prosecco och soda med en apelsinskiva i
 
 
 
 

Till huvudrätt blev det en chili- och chokladgryta gjort på oxgrytbitar med champinjoner i. Till detta serverades det potatis och morrötter som varit i ugnen och sallad.