Den bästa känslan av alla


Jag vet inte hur många timmar som jag bara har suttit och bara tittat på den mest perfekta skapade lilla killen på denna jord enligt mig och hans pappa. Jag har även tappat räkningen för länge sen på hur många gånger jag har sagt högt till honom att han är den finaste som finns. Varje gång jag har varit ifrån honom, om det bara så är fem minuter så blir jag helt förälskad i honom på nytt, ja kärleken till denna lilla kille svämmar verkligen över.
Ja den bästa känslan av alla är att vara Mamma till denna underbara lilla kille.
 
 

Tage Andersen

 
 
Som jag berättade förra veckan så va jag i Tage Andersens butik på min födelsedag för första gången.  Ska jag vara helt ärlig så var det inte riktigt vad jag tänkt mig, jag trodde nog att det skulle vara lite mer "levande", det var lite "dött" för min smak. Men det var verkligen en häftig upplevelse ändå, med dramatiska färger, ljussättningar och musik. Så det var verkligen värt ett besök och de 40 danska kronorna de kostade, men på samma gång är det inte ett ställe som jag kommer besöka varje gång jag är i Köpenhamn.
 
Men som sagt nu har jag äntligen varit där.
 
Så jag tänkte att jag skulle bjuda på lite mer bilder där ifrån.
 

Blomstrande samarbete

 
Vi har ett väldigt bra och roligt samarbete med Larssons Begravningsbyrå sen ett par år tillbaka.
För ett par veckor sedan flyttade de in i nya fräscha och moderna lokaler med väldigt mycket nytänk, vilket gör det ännu roligare att ha ett sammarbete med dem. I sina lokaler har dom sin kontorsdel, besöksrum med moderna tekniska möjligheter för att visa upp produkter på bästa sätt, så som blomsteruppsättningar m.m., visningsrum med kistor och gravstenar. Dom har även ett ceremonirum som de döpt till "Livsrummet" som är öppet för begravningar men även för vigslar och dop. Även det är utrustat på modernaste sätt och är rent och lugnt utformat så blommor och annat som placeras där verkligen kommer till sin rätt. Sen har dom även ett stort samlingsrum med tillhörande kök som gör det hela helt komplett, där man kan ha kaffestunden efter begravningen, dopfikat eller varför inte bröllopsfesten.
 
Här nedan kan ni se lite bordsdekorationer som vi gjorde till invigningsdagen då de hade Öppet hus. Med detta ville vi visa hur det skulle kunna se ut om man väljer att ha sin uppslutning efter ceremonin i deras samlingsrum.
Bilden ovanför visar två olika moderna blomsteruppsättningar som passar lika fint till att dekorera lokalerna med till bröllop och dop som att ha till begravningen med sin hälsning på.