Lyx för en gravidtrött kropp

 
 
 
Denna underbart sköna skrubben fick jag som en värdinnegåva i början av sommaren. Hon jag fick den av hade blivit rekommendera just denna för att ge till någon som var gravid. Och jag måste säga att den är underbart skön, speciellt nu när kroppen börjar kännas lite sliten och stram då jag är väldigt svullen överallt. Den gör huden väldigt len och återfuktar väldigt bra, så efter en dusch med denna känner man sig "nästan" som "ny" i huden.
Så jag rekommenderar varmt denna till trötta slitna kroppar.
 

Banad väg för vagnen

 
Det är mycket som ska tänkas på inför den lilla bebisens ankomst, som bla. var vagnen ska vara. Då vi har fyra trappsteg upp till entredörren till huset samt en rätt så smal hall med trappa samt många dörrar så känns det inte som att där är den bästa platsen för vagnen. Så därför har vi bestämt oss för att ta in vagnen trädgårdshållet. Dels för att vi har uterummet i anslutning till trädgårdsdörren, där den kan stå en del, kan vara skönt med lite sovstunder i den friska luften kanske, samt att innanför den dörren är där en annan liten hall som man inte passerar så ofta, så vi tänkte att den ska få stå där.
 
Men vägen in till trädgården har inte varit den bästa innan. Så redan i våras när vi skövlade och byggde i trädgården började vi rätta till detta. Då vi har ett litet skul längst med ingången in som vi har våra cyklar samt ved som i princip bara var inkastat innan, så tog vi en del av de gamla staketet och byggde lite som ett glest plank på ena delen på skulet så att det skulle vara lättare att stapla all veden så att den inte rent plötsligt rullat ut på gången samt att där blev mycket bättre plats för cyklarna. Sen nu under senare delen av sommaren tog vi bort dom få ölandsstenarna som var utlaggda där som en gång som nästintill blivit helt täckta av jord och ersatte dem med fyrkantiga betongplatter som vi sparat från andra ställen i trädgården så att där blev en plan och stabil gång att gå på in till gräset börjar, vi har även sått gräs runt om stenläggningen med så att det blir så lättskött som möjligt.
Det känns väldigt bra och vi hoppas att det ska fungera bra med vagnen.
 

5 månaders skillnad

 
Bilden ovan är en av de första bilderna som vi tog tillsammans med magen. Och ca fem månader har gått sen dess, inte klokt vad tiden går fort. Jag minns även att jag tyckte att magen var så "stor" då, men de e ju inget att jämföra med nu för nu e den stor. 
Jag är så glad för att jag fotat magen under hela graviditeten så att man har kvar det som ett minne. 
 
Bildena nedan är från vecka 16 respektive 38.