Blomstrande design

Precis innan jag skulle lägga mig igår kväll slog jag runt lite på kanalerna på tv och fastnade på programmet Project Runway, då där var en vacker utstickande klänning gjord av blommor som fångade mitt intresse. Det visade sig att alla designerna hade gjort kläder med just blommor som en del av materialet. Så himla fräckt.
Tyvärr var det bara fem minuter kvar av programmet så jag fick inte möjlighet att se så mycket av dom fina skapelserna. Men jag blev så nyficken på att titta lite mer och lite närmre på dom så jag letade upp dem på nätet i morse och så tänkte jag att ni kanske med skulle tycka att det var roligt att se dom...så jag har lagt ut några av dom som jag tyckte var bäst.
 
Vilken är din favorit?
 
 
 
 
 
 

Omstart

Varför blir det alltid så här? Varje gång (1 till 2 gånger om året) när  jag och Mannen bestämmer oss för att ta tag i hälsan blir jag mer eller mindre sjuk och allt det engagemang och inspiration man har samlat bara rinner av en under tiden man måste vänta på att kroppen är redo för att sätta igång.
Så nu är jag där igen, i det stadiet att samla engagemang och inspiration igen för snart...snart är jag frisk och då jäklar smäller det, då ska det absolut inte bli +-0 på vågen som denna veckan utan då jäklar ska det bli resultat. Men jag måste ge en stor stjärna till Mannen som hela veckan har fixat och donat i köket så att vi har fått bra hemmalagad mat med nästan inga kolhydrater alls, så det spåret är det bara till att fortsätta följa....
 

Rolig Golfdebut

Som sagt var vi iväg och gjorde något väldigt kul igår, vi gick vår första nio hålsbana. Vi kom till golfklubben, fick ut varsin golfbag med klubbor som dom plockat ihop till oss och sen var det bara till att ge sig ut på banan. Som tur var hade vi kollat upp innan hur man håller klubban, vilken klubba man har till vad och lite regler, för dom bara släppte ut oss helt själv i det gröna....men det måste jag säga att vi klarade av riktigt bra. Visst en och annan boll hamnade i vattnet och i det höga gräset runt om, men vi hade köpt på oss ett stort bollager så vi klara oss fint.  Vi fick gå rundan två gånger och förbättrade oss båda två andra rundan, vilket var kul och visade på att man fick lite mer grepp på det efter hand.
Jag måste ärligt säga att det var mycket roligare än vad jag tidigare har trott att de skulle kunna vara att spela golf, har nog tidigare haft lite förutfattade meningar om det hela som jag är beredd att ta tillbaka nu. Dessutom skulle jag absolut kunna tänka mig att gå någon sådan här typ av runda någon gång om året, däremot vill jag inte riktigt ge mig in på de på riktigt då jag känner att det är en alldeles för tidskrävande sport men Mannen känner sig sugen på det så vi får se hur det blir i framtiden...