Försmak på sommaren

 
I helgen åt vi en riktigt mumsig efterrätt som Mannen gjort som verkligen gav oss en smak på sommaren. För visst är det så att vi nu verkligen längtar efter den där riktiga sommaren. För även om vi har haft många många riktigt härliga och varma sköna dagar redan det här året så har det ju bara varit en försmak på vad som förhoppningsvis komma skall. Men tiden går fort och i morgon så lämnar vi April och vårmånaderna och försommarmånaden Maj börjar i övermorgon.
Men men åter till efterrätten. För förutom att den är riktigt god så är den även busenkel att göra och den går utmärkt att ha stående i frysen ett tag. Så vi kommer nog göra några färdiga som vi bara kan ta fram när det faller sig in under dom härliga sommardagarna som vi ser fram emot.
 
Recept:
Vispa upp 5 dl vaniljvisp med 4 msk koncentrerad fläderblomssaft riktigt pösigt. Hacka 2 Daim i lagom stora bitar och blanda ner i vispen. Häll sedan upp allt i en form med avtagbara kanter. Låt stå i frys minst 4 timmar. Sen är den klar och kan garneras med t ex blandade bär, färska blommor, jordgubbar el något annat fint och gott.

Glad!

 
Vad glad jag blev när jag såg hur många som varit inne idag och läst om vårt lilla mirakel.
Vi som alla andra blivande föräldrar är just nu mitt uppe i en stor, ny, härlig, lycklig, spännande och lite "läskig" förändring i livet. Många tankar och känslor far igenom kroppen mest hela tiden och det hade varit kul att här kunna få ge utlopp för en del av det och jag hoppas att det är något som ni skulle vilja fortsätta ta del av.
 
Skriv gärna och berätta om dina funderingar och tankar som du har kring din graviditet.
 

Ett underbart mirakel i min mage

 
Vi bubblar av lycka här hemma och har gjort det i ett bra tag nu. Halva tiden av vår graviditet har gått och vi ser med glädje fram emot nästa halva med och än mer så längtar vi efter den dära dagen när vårt mirakel bestämmer sig för att komma ut till oss. Allt än så länge visar på att det är en frisk och pigg bebis som bor i min mage, vilket vi är oerhört tacksamma för. Jag har haft turen att ha en lättsam första del av graviditeten, vilket har gjort det hela rätt så svårt att ta in och förstå. Men efter att vi för ett par veckor sen var på ultraljud och fick se vårt underbara mirakel där i magen så blev det genast verklighet av det och nu är bilden av våran bebis fastsvetsad på näthinnan och dyker upp titt som tätt, ja mest hela tiden faktiskt... en helt underbar känsla.
 
Så från och med nu kommer det bli lite bebisinlägg med jämna mellan rum här med, jag hoppas att det är något ni kommer uppskatta och vilja ta del av.