Gyllene Tider

Den 15 Juli var vi i Ronneby och såg Gyllene Tider. Vi har aldrig förr sett dem live men deras låtar är ju något som man hört sen man var liten och man kan mer eller mindre alla utantill precis som alla andra, vilket gjorde att det blev väldigt hög stämning när alla sjöng med hela tiden framföralt i refrängerna. Vi hade inga större förväntningar på det mer än att det skulle va kul att se dem, man vet ju aldrig det kanske var sista chansen med tanke på turnéns namn " Dags att tänka på refrängen" men vi blev väldigt glatt överraskade då vi tyckte det var mycket bra.
 
 

Linnea Henriksson var förband vilket jag tyckte var roligt för jag tycker väldigt mycket om hennes låtar och texter, där emot var hennes klädsel något som jag inte var så förtjust i.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Mannen hade en väldigt mysig kväll tillsammans.

 
 

Mer skärgård

Efter Bröllopet passade vi på att stanna kvar några dagar extra och på så vis fick vi möjlighet till att njuta mer av den vackra skärgården. Det blev bad och en båttur ut bland öarna där vi stannade till för lite fika på en av öarna. Väldigt mysigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bröllopsgåva

 
 
 
 
Som en del av vår bröllopsgåva till brudparer gjorde jag en tavla med svar från frågor som ställdes till bruden och brudgummen under möhippan och svensexan, som handlade om hur väl dom "känner" varandra och vad dom kommer ihåg från sina år tillsammans. Jag gjorde även ett tillhörande kort där jag skrev vad dom mer fick som bröllopsgåva från oss.
 
Jag valde att göra det i olika bruna toner för att jag vet att det är en färg som dom båda tycker om och mycket av deras inredning hemma går i dessa toner, (om dom skulle vilja ha framme tavlan annars är det ju en sak som bara är kul att ha som minne och kanske ta fram om några år)
 
Presenten blev väldigt uppskattad av brudparet, men även många av gästerna tyckte det var roligt att få ta del av svaren =)