Hela tiden nya trender


 
Vi har rätt så mycket begravningsbinderi varje vecka och träffar många människor som har olika önskemål om hur just deras "blomma" ska se ut för just det speciella tillfället. Idag kan man nästan säga att det inte finns några gränser på vad man kan ha till skillnad från "förr" när det fanns 4 standardmodeller som man kunde variera mellan, visserligen på många sätt, men i alla fall så var det rätt så begränsat. Idag kan man säga att det har fyllts på med rätt så många fler varianter på modeller som ingår i standardmodellerna och på så vis tycker jag att det blir lättare för kunderna att hitta något som passar deras önskemål. Här ovan ser ni en av de nyare modellerna, en parallell dekoration, som kan varieras både i storlek och färgskala efter kundens önskemål. Det som är kul med denna variant med är att man kan göra den både väldigt strikt och modern, lika lätt som man kan gör den livfull och naturlik. Denna typen av dekorationer är en av mina favoriter.

Vad innebär Alla hjärtans dag för dig...?


Hela veckan har vi hållit på att förbereda oss inför Alla hjärtans dag i butiken. Inte minst imorgon ska det förberedas med färdiga buketter och dyligt så att köpet för dig som kund ska bli så positivt som möjligt. Men vad är det du vill ha på just denna dag? Om man först tittar på det som har med min bransch att göra, alltså blommor; Är det ett stort fång med röda vackra rosor, en färgsprakande tulpanbukett, stilrena liljor eller den där romantiska lilla täta buketten?
Vad har du mer för tankar och drömmar om denna dag?
Är det en dag som du vill bli överraskad på eller är du bara glad över att få spendera tid med dem du älskar mest?
Ser du som kvinna el man att det är du denna dag som ska bli bortskämd eller är det viktigaste för dig att skämma bort den/dem du älskar?
Eller är det rent av bara en vanlig dag som alla andra, ingen uppståndelse eller du/ni kanske har sådana här "Alla hjärtans dagar" flera dagar om året för er själva?
 
Här hemma har vi nog kört på de flesta varianterna, allt från att det har varit jag som har uppvaktat, till att vi har bestämt något tillsammans, han har uppvaktat och det har någon gång även blivit att vi bara har vardagsmyst lite hemma. Nu när vi tänkte efter så kommer vi inte ens ihåg vad vi gjorde förra året på just denna dag, men vad gör det, jag är säker på att vi hade det bra i alla fall.
Men i år ska jag säga att det är något utöver det vanliga... det började igår med en chokladros och ett litet kort på sängen, sen idag fortsatte överraskningarna med ett hjärta fyllt med godishjärtan och ett stort kort med bl.a. nedräkning till den speciella dagen om två dagar. Snacka om att bli bortskämd och känna sig sådär extra älskad på ett väldigt mysigt sätt...
På samma gång som jag tycker att jag har blivit uppvaktad mer än väl så är jag ju väldigt nyfiken på vad det är han har i kikarna...  Vad härligt det är med överraskningar!

Så slö....

Usch vad slö jag varit dom gångna två veckorna...det är inte klokt. Har inte ens orkat ta fram min dator, jag som annars älskar att hålla på med bilder, skriva på bloggen, läsa andras bloggar och kolla runt på nätet. Det brukar vara min kvällsavkopling medans Mannen sitter bredvid och tittar på tv. Men nu har det istället blivit att jag bara slötittat på en massa olika saker på tv som jag egentligen inte har något alls ut av, men det har bara varit så skönt på något vis. Tror att det blir så för mig när jag har alldeles för många tankar och "ideer"  i huvudet och när jag har alldeles för mycket saker som jag vill göra och efter som man inte kan göra allt på en och samma gång så blir det liksom inget alls gjort. Jag tror att jag går in i någon slags mognadsperiod då, liksom bara stänger av under tiden jag pusslar ihop hur allt ska gå till och vilken ordning det ska komma och nu tror jag att det börjar falla på sin plats och därmed kommer även inspirationen igång igen. En av sakerna som har legat och gnagt är träningen som jag har haft ett alldeles förlångt uppehåll från i åtta månader. Jag kom äntligen igång i förra veckan med träningen och vaskaskåpet som skulle göras om så att det underlättade för de nya "sopsorteringskraven" blev äntligen gjort idag. Så nu är jag på gång känner jag. Jag kanske rent av även börjar känna en uns av vårlängtan, eftersom att det inte verkar bli någon vit vinter för oss här nere som jag annars verkligen älskar...