Fyra önskningar i en, blev uppfylld

 

Igår när vi vaknade strålade höstsolen in i sovrummet och verkligen kalla på oss, men efter som att vi precis har kommit igång med våran efterrenovering/fixning här hemma med allt sånt som man säger att man ska göra men som aldrig blir gjort, så tog det en bra stund för oss att bestämma att vi gått kunde få åka iväg till skogen och njuta av den kanske sista riktigt soliga och lite ljumna söndagen på ett långt tag.
Så det blev en härlig eftermiddag i skogen då vi fick frisk luft, hunden fick spinga av sig, jag fick lekt lite med kameran och sist men inte minst blev vi väldigt inspirerade av naturen så vi plockade med lite material som vi kände att vi skulle kunna få lite användning av nu när vi fixar och trixar här hemma.... alltså fyra önskningar i en blev uppfyllda.  
 
 
 
Den lilla stigen vi gick på var som en liten avdelare mellan två olika typer av skog, dom två bilderna ovanför var på den ena sidan av stigen och dom två bilderna nedanför var på den andra sidan.
 
 
 
Hunden verkligen njöt och hittade både en och två pinnar att tugga på...
 
 
 Solens strålar letade sig in mellan trädkronorna och skapade fina ljusspel
 
 
 
 
 
 
 
 
Några fina pinnar fick följa med hem
 
 
 Så härligt med höst...
 

Babyshower

 
Under det senaste året har vi i vårt tjejgäng haft en liten boom av graviditeter och en och annan babyshower har det blivit. En av dem anordna jag och en annan tjej och själva festen hade vi hemma som oss. Det var väldigt kul att fixa och dona och som ni ser så var det en liten flicka som väntades så färgvalet blev inte så svårt. Vi delade upp uppgifterna  mellan oss så att hon stod för bakning och vikning av de söta servetterna, jag fixa med matlagning och blöjtårtan, dukningen gjorde vi tillsammans på morgonen. Alla fick bidra med en liten summa som täckte detta plus att vi hade köpt in material som vi under dagen skulle pyssla med, i och med detta bidrag så blev hela dagen en gemensam gåva till den blivande mamman.
 
 
 
 

Efter mat och fika var det dags för pysselstund, vilket innebar att det skulle skapas 12 månadstavlor till det lilla flickrumet där man efterhand kunde sätta in bilder på den lilla tösen.
Allt material köptes in på TGR ( ramar, färgade pappersark, figurer, siffror, bokstäver och ögon)
Alla fick varsin månad och sen var det bara till att låta fantasin flöda. Det som var lite kul var att man kunde fästa på saker på glaset också och på så sätt kunna skapa lite mer djup i tavlan.
 
( Vi hade även skickat med material till tre tavlor som pappan med två vänner fick pyssla med under dagen när dom hade sin "babyshower", något som dom tyckte var jättekul och resultaten blev jätte bra )
 
 
 
 
 
 

Vi hade en väldigt kul och mysig dag som uppskattades mycket av den blivande mamman ♥