Vem hade inte blivit glad...?

 
Förra helgen fick jag möjligheten till att göra denna stora ljuvliga bukett.
Det var en Son som inte själv hade möjlighet att fira sin Mors 70-årsdag, så han ville att vi skulle göra något som fick henna att känna "WOW är den till mig...!?!"
 
 

Vardagslyx

 
 
 
 

Att krypa ner i ett riktigt varmt bad fyllt med bubblor och härliga dofter är riktig vardagslyx. Tänder man även lite ljus och har lite avslappnande musik blir det totalt avslappnande och man kan bara drömma sig bort och koppla av helt och hållet.
 
Lite bilder från vårt badrum som jag bara älskar. Vi har själv ritat och planerat det och gjort det med hjälp, så det blev precis som vi drömt om och vi trivs verkligen med det. När vi flyttade in var detta rummet ett av sovrummen men då vi hade 5 potentiella sovrum på ovanvåningen och bara ett pyttelitet badrum, bestämde vi oss för att flytta det till ett av rummen som vetter mot trädgården, med en dörr rakt ut till balkogen.

Krans med röda rosor


Ville bara visa en bild på en vacker krans med enbart röda rosor (Passion), anthuriumblad och björngräs.
Jag själv tycker det är väldigt vackert när blommorna följer kransformen och inte är så spretigt. Jag tycker även att det är vackert när det är lite längre fall på den ena sidan, det kan vara ännu mer effektfullt om det hänger ännu mer än vad det gör på bilden om man använder andra typer av blommor