Gravid vecka 29

( Mage vecka 27+5 )
 
Nu har vi verkligen kommit in i den mycket omtalade Boa-fasen. Fram tills denna veckan började har vi varit väldigt lugna och avslappnade med att inte ha fixat något speciellt till Bebisen, vi har bara handlat några enstaka plagg och gosedjur vid speciella "dagar". Men nu är det full rulle här hemma, det lilla rummet som ska bli bebisens framtida rum är under full uppfräschning och omgörning ( kommer komma inlägg om det senare). 
Vi har beställt lite inredningssaker till rummet, samt vaggan som ska stå inne i vårt sovrum. 
Längtar tills det kommer!
Vi har även helt bestämt oss om vilken vagn och spjälsäng vi vill ha så de ska inhandlas på lördag, då vi även ska titta på lite andra saker inför boandet.
Det är verkligen supermysigt att hålla på att göra hemmet redo inför den nya familjemedlemmen som inom väldigt snar framtid ska komma och "ta" plats i vårt hem. Så förutom de som verkligen hör till Bebisen så håller vi på att fixas med både det ena och andra här hemma. Så som vind, källare o garderober håller på att rensas och organiseras så att allt ska vara så läthanterat som möjligt här hemma. Samt att vi ska försöka färdigställa vissa saker som aldrig blev färdiga vid renoveringen. Vårt mål är att så mycket som möjligt ska vara färdigställt här hemma så att vi bara kan njuta av vår tillvaro när vi kommit hem med vår lilla Bebis, inget ska behöva hänga över oss och stressa oss då. Det ska bara vara mys pys för hela slanten.
 

Kommentera här: