Målning av barnrum


Det är det här rummet som kommer bli det framtida barnrummet. Från vi flytta in fram till nu har det bara stått som det är princip. Men nu ska det bli ett rum med mycket mys, liv och rörelse i. Det är inget stort rum men tillräckligt stort för vad som kommer behövas rymmas, så som en spjälsäng, fåtölj, en liten byrå och lite andra förvaringsmöjligheter till leksaker m.m.
 
 
Tyvärr fick vi en läcka från taket bara ett år efter att vi renoverat färdigt hela huset som gjorde att det blev en fuktskada i taket i detta rum. Vi lagade taket direkt men orken att restaurera innertaket direkt igen fanns inte så det har tyvärr fått stå så. Men nu är det fixat och i och med att det skulle göras så blev det att vi målade om även väggarna och träet.
 
 
Vissa saker måste man få skylla på graviditeten...
speciellt om man är så klumpig så att man backar ner från en stege och sätter foten rakt ner i färgspannen och det som gör det ännu värre är att man själv har satt spannen där och tänkt att det kommer jag ihåg att den står där.
Som tur är så kom mannen snabbt till min undsättning och vi fick oss ett riktigt skratt.
 
 
Nu är hela rummet nymålat och det känns riktigt fräscht och helt igen. Dock har det inte blivit någon större skillnad, men det var inte det som var syftet med det hela. Men vi blev mycket mer nöjda med denna tonen på väggarna som går lite mer mot linnefärgat, den beigea tonen som var där innan drog mot rosa något som jag aldrig var riktigt nöjd med. Så nu står det färdigt för att äntligen få inredas inför vår lilla bebis ankomst. Vi har hittat riktigt fina inredningsdetaljer i neutrala könslösa färger eftersom vi inte vet om det blir en liten prins eller prinsessa som ska få flytta in här.
 

Kommentera här: