Babyshower

 
Under det senaste året har vi i vårt tjejgäng haft en liten boom av graviditeter och en och annan babyshower har det blivit. En av dem anordna jag och en annan tjej och själva festen hade vi hemma som oss. Det var väldigt kul att fixa och dona och som ni ser så var det en liten flicka som väntades så färgvalet blev inte så svårt. Vi delade upp uppgifterna  mellan oss så att hon stod för bakning och vikning av de söta servetterna, jag fixa med matlagning och blöjtårtan, dukningen gjorde vi tillsammans på morgonen. Alla fick bidra med en liten summa som täckte detta plus att vi hade köpt in material som vi under dagen skulle pyssla med, i och med detta bidrag så blev hela dagen en gemensam gåva till den blivande mamman.
 
 
 
 

Efter mat och fika var det dags för pysselstund, vilket innebar att det skulle skapas 12 månadstavlor till det lilla flickrumet där man efterhand kunde sätta in bilder på den lilla tösen.
Allt material köptes in på TGR ( ramar, färgade pappersark, figurer, siffror, bokstäver och ögon)
Alla fick varsin månad och sen var det bara till att låta fantasin flöda. Det som var lite kul var att man kunde fästa på saker på glaset också och på så sätt kunna skapa lite mer djup i tavlan.
 
( Vi hade även skickat med material till tre tavlor som pappan med två vänner fick pyssla med under dagen när dom hade sin "babyshower", något som dom tyckte var jättekul och resultaten blev jätte bra )
 
 
 
 
 
 

Vi hade en väldigt kul och mysig dag som uppskattades mycket av den blivande mamman ♥

Kommentera här: