Fyra önskningar i en, blev uppfylld

 

Igår när vi vaknade strålade höstsolen in i sovrummet och verkligen kalla på oss, men efter som att vi precis har kommit igång med våran efterrenovering/fixning här hemma med allt sånt som man säger att man ska göra men som aldrig blir gjort, så tog det en bra stund för oss att bestämma att vi gått kunde få åka iväg till skogen och njuta av den kanske sista riktigt soliga och lite ljumna söndagen på ett långt tag.
Så det blev en härlig eftermiddag i skogen då vi fick frisk luft, hunden fick spinga av sig, jag fick lekt lite med kameran och sist men inte minst blev vi väldigt inspirerade av naturen så vi plockade med lite material som vi kände att vi skulle kunna få lite användning av nu när vi fixar och trixar här hemma.... alltså fyra önskningar i en blev uppfyllda.  
 
 
 
Den lilla stigen vi gick på var som en liten avdelare mellan två olika typer av skog, dom två bilderna ovanför var på den ena sidan av stigen och dom två bilderna nedanför var på den andra sidan.
 
 
 
Hunden verkligen njöt och hittade både en och två pinnar att tugga på...
 
 
 Solens strålar letade sig in mellan trädkronorna och skapade fina ljusspel
 
 
 
 
 
 
 
 
Några fina pinnar fick följa med hem
 
 
 Så härligt med höst...
 

Kommentarer:

1 Marie - Mamma till Isabelle:

härliga bilder! har ni skaffat hund? kram

Svar: Hej! Nä, han har vi haft sen jag va lite, så vi bara låna med honom:) Vi måste träffas nån dag ju, den lille tösen måste va ett halvår typ snart väl? Kram
Årets alla härliga 365 dagar!

Kommentera här: