Gravid v 33

(Magen i vecka 32+4)
 
Vilken sommar vi har och vilken värme. Jag personligen älskar det men min kropp kan jag knappast säga håller med. Egentligen har det inget med magen att göra i sig, utan det är framför allt dom svullna fötterna som ställer till det då jag måste ha stödstrumpor på princip dygnet runt vilket leder till att jag måste ha långa byxor vilket ofta blir mina mammajeans som ger skönt stöd för magen men på så vis värmer lite extra på magen. Strumporna bidrar även till att man måste ha en hel sko som får fötterna till att koka lite extra. Nu har även magen växt till sig så pass så att dom flesta tröjorna sitter rätt så slimmat vilket gör att dom klibbar fast riktigt härligt på kroppen. Så i veckan blev det till att handla ett par t-tröjor i modellen större ( Bl a den på bilden från H&M) som känns betydligt luftigare.
Tror aldrig att jag uppskattat när det fläcktar i vinden så mycket som jag gör nu. Men vad gör de att man är svullen och klibbig i några veckor egentligen när man går och ser fram emot något av det häftigaste som kommer att hända en i livet. Ja faktiskt redan nu är det helt fantastiskt, fast än att det "bara" är en "mage" så har man redan fått en så stark samhörighet med den som jag inte alls trodde att man skulle få. Men i och med att man har lärt sig "magens" mönster, som när den är vaken, hur den rör sig och hur den helst ligger så känns det redan som att man känner den lilla rackaren där inne på något vis. Underbar känsla.
 
 
 

Kommentarer:

1 Jane:

Nu har jag hittat hit!
Jane från klassen på högstadiet!
Kan du inte använda mamma-leggings? Det är ju inte så tjocka.
Jag var höggravid förra året i sån här värme. Jag har ett svart mamma-linne som du kan få om du vill. Ska till Trelle i veckan så skulle kunna slänga av det i farten i blomaffären! Bara säg till om du vill.
Jag typ bodde i det då det är väldigt svalt o luftigt fast det är svart!
Kan även tipsa om vanliga mamma-linnen (finns billigt på hm) som är kanon även efter förlossningen innan magen trillat på någorlunda plats igen! ;)

Svar: Hej! Tack snälla du för tips och erbjudandet av tröjan :) men
jag har leggings o ett antal toppar,
de e bara de att jag inte alltid
känner mig så bekväm att jobba i de,
men tack ändå!! Va kul att du hittat hit :)
Johanna

Kommentera här: