Försmak på sommaren

 
I helgen åt vi en riktigt mumsig efterrätt som Mannen gjort som verkligen gav oss en smak på sommaren. För visst är det så att vi nu verkligen längtar efter den där riktiga sommaren. För även om vi har haft många många riktigt härliga och varma sköna dagar redan det här året så har det ju bara varit en försmak på vad som förhoppningsvis komma skall. Men tiden går fort och i morgon så lämnar vi April och vårmånaderna och försommarmånaden Maj börjar i övermorgon.
Men men åter till efterrätten. För förutom att den är riktigt god så är den även busenkel att göra och den går utmärkt att ha stående i frysen ett tag. Så vi kommer nog göra några färdiga som vi bara kan ta fram när det faller sig in under dom härliga sommardagarna som vi ser fram emot.
 
Recept:
Vispa upp 5 dl vaniljvisp med 4 msk koncentrerad fläderblomssaft riktigt pösigt. Hacka 2 Daim i lagom stora bitar och blanda ner i vispen. Häll sedan upp allt i en form med avtagbara kanter. Låt stå i frys minst 4 timmar. Sen är den klar och kan garneras med t ex blandade bär, färska blommor, jordgubbar el något annat fint och gott.