Underbara minikläder

 
 
Det är bara så underbart med alla dessa små minikläder. Man kan nästan inte förstå hur små dem är, nästan som dockkläderna man hade när man var liten. Och där finns så mycket att välja på, ja i o för sig om man vet vilket kön det är för väldigt mycket är väldigt könsanpassat. Det har inte varit helt lätt att köpa helt neutrala kläder, men vi hittade en del gobitar och nu när vi vet att det är en kille ska det inte vara några problem alls, finns så mycket mer till killar nu än vad jag har upplevt att det har funnits innan.
 
Nu när vi har haft besök så har vi blivit så bortskämda med en himla massa superfina saker, där i bland en hel del kläder och det är så roligt för det har varit så stor variation både på utseendet på kläderna och på storlekarna så det känns som att man verkligen kommer ha så stor glädje av allt. I stället för att allt skulle vara i en och samma storlek så att man inte hinner använda allt. För jag måste medge att klä honom är något som är väldigt kul och det ska jag ta vara på så mycket jag bara kan nu fram till den dagen han tycker att han ska bestämma det själv.
 
Alla dom små kläderna blir tvättade med doftfritt sköljmedel och lufttorkat ute i trädgården när det tillåts av vädret, innan dom viks ner i storleksordning i den lilla byrån inne i lillkillens rum. Nästan som en liten skattkista fylld med en massa godsaker.
 
 

Kommentera här: