Blomstrande samarbete

 
Vi har ett väldigt bra och roligt samarbete med Larssons Begravningsbyrå sen ett par år tillbaka.
För ett par veckor sedan flyttade de in i nya fräscha och moderna lokaler med väldigt mycket nytänk, vilket gör det ännu roligare att ha ett sammarbete med dem. I sina lokaler har dom sin kontorsdel, besöksrum med moderna tekniska möjligheter för att visa upp produkter på bästa sätt, så som blomsteruppsättningar m.m., visningsrum med kistor och gravstenar. Dom har även ett ceremonirum som de döpt till "Livsrummet" som är öppet för begravningar men även för vigslar och dop. Även det är utrustat på modernaste sätt och är rent och lugnt utformat så blommor och annat som placeras där verkligen kommer till sin rätt. Sen har dom även ett stort samlingsrum med tillhörande kök som gör det hela helt komplett, där man kan ha kaffestunden efter begravningen, dopfikat eller varför inte bröllopsfesten.
 
Här nedan kan ni se lite bordsdekorationer som vi gjorde till invigningsdagen då de hade Öppet hus. Med detta ville vi visa hur det skulle kunna se ut om man väljer att ha sin uppslutning efter ceremonin i deras samlingsrum.
Bilden ovanför visar två olika moderna blomsteruppsättningar som passar lika fint till att dekorera lokalerna med till bröllop och dop som att ha till begravningen med sin hälsning på.
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Ljuvliga Drömmar:

SÅ fina blomsterarrangemang.

Svar: Tack så mycket!
Johanna

2 Ida:

Va fint! Ibland saknar jag verkligen att hålla på med blommor och dekorationer.. :)

Svar: Tack! Ja det är något visst med att skapa med blommor, saknar det väldigt mycket om jag inte varit och hälsat på nere i butiken på ett par dagar. Har du jobbat som florist tidigare?
Johanna

3 Ida:

Svar: Det kan man på sätt och vis säga - utbildade mig till florist på gymnasiet och jobbade lite extra under en tid innan jag började på högskolan.

Svar: Jaha, var läste du då?
Johanna

4 Ida:

Sv: Jag läste på dåvarande John Bauergymnasiet i Karlstad, vet inte om utbildningen finns kvar längre då skolan har bytt namn osv.

Svar: Jaha okej. Ha de så bra :)
Johanna

Kommentera här: