Snabbmat blir lyxmat

 
 
För ett par dagar sen när vi hade gäster serverade vi hemmagjorda hamburgare. Vilken skillnad det blir, det går ju inte att jämföra med snabbmatsställenas alternativ. Så mycket godare och saftigare det blir när man gjort det själv. Själva hamburgaren bestod av extrastora grillade bröd, riktigt saftiga och lagom kryddade burgare, ost med mycket smak, stekt bacon samt sallad, lök och tomat. Till detta serverade vi friterade lökringar och mozzarellasticks, Idaho potatis, grillad majs och lök, kolslaw och två sorters såser/dressing. Det smakade verkligen hemmalagat och trotts att det var så gott så var det ingen av oss som orkade äta upp så vi insåg att portionerna kanske blivit aningen stora. Men det kommer dom nog bli nästa gång med för vi vet inte vad det skulle vara som plockades bort.
 
 

Kommentarer:

1 Ida Nilsson:

Har du provat att göra egna lökringar i fritös? Det är underbart gott! (och mycket nyttigare såklart).

Svar: Ja nån gång för länge sen. Det blir verkligen supergott så de får nog bli hemma gjorda nästa gång.
Johanna

2 Cajsa:

Så fina! Ser smarrigt ut. Hur gör man lökringar och mozzarellasticks?

Svar: Just denna gången hade vi köpt frysta som vi friterade i en panna med olja i. Annars kan man göra jättegoda egna med, sök bara på nätet så hittar du säkert många bra recept.
Johanna

3 Mormor o morfar:

Hejsan! Vi blev imponerade av rätten. Ingredienser till rätten kom på dagens inköpslista. Vi återkommer om vårt resultat. Ha det så bra i värmen.

Svar: Hoppas det smakar :) kram
Johanna

Kommentera här: