Förrätt på stenplatta


Jag tycker att det är så kul att servera mat på olika vis, som tillexempel här när vi har gjort två mindre olika förrätter som vi har serverat på en lång skifferplatta. 
Förutom dom här och våra vanliga serviser så har vi lite udda fat och tallrikar (ca 4-8 av var) som jag tycker att det är roligt att duka med och servera på. Några lite mer "udda" exempel så som träplanker, glaserade krukor och kakelplatter har med förekommit.
 
Vad vi serverade på skifferplattorna kan ni läsa om här nedanför.
 

Här har vi kokta rödbetor som är lagd på sönderbrutna digestivekex ovanpå det är det smulad salladsost och på toppen lite balsamico.
En väldigt god smakkombination. 
 

Här har vi vanlig stekt halloumiost med en sallad på babyspenat och cocktailtomater som är blandat med citronolja, honung och sesamfrön.
En väldigt frisk och somrig smakkombination.

Kommentera här: