Första veckan av julen

 
Här kommer lite bilder från vår första advent vecka.
 
Vi började veckan med en riktig mysfrukost i soffan med det första adventsljuset tänt som avslutades med hemmabakade lussebullar och glögg.
 
Det blev även klappöppning av första adventsklappen. Som jag bara var tvungen att göra fast vi bestämt att vi inte skulle ha någon i år för att lillkillen är så liten så att han inte har något ut av det. Men det är ju så mysigt med överraskningar, så jag bestämde mig för att göra en adventskalender med bara fyra klappar i stället för en med tjugofyra klappar som vi öppnar på söndagarna. Innehållet kan jag ju inte avslöja här men det är saker till "familjen" som vi ändå behöver, så jag har inte gått och köpt en massa saker bara för att, vilket jag kan tycka känns väldigt onödigt. I den första paketen låg det en finstass till lilkillen för alla kommande jultillställningar.
 
Sen har resten av veckan fortsatt i den mysiga andan med massor av tända ljus och julstjärnor, fikastunder med glögg och olika tilltugg. Vi har även fortsatt med julpyntandet här hemma och hängt upp lite dörrkransar m.m. kommer komma mer om det i ett separat inlägg.
Ikväll började vi även så smått med att slå in dom allra första julklapparna. Det är något magiskt med det inte sant, man känner liksom lite av det där pirret som man hade i magen när man var liten när högen av julklappar börjar växa sig fram. Mysigt
 
Hoppas att er första vecka av julen med varit mysig!
 
 
 

Kommentera här: