Gravid v 37

( Magen  vecka 36+6 )
 

Hej hop...var tog förra veckan vägen, den gick så fort att jag inte han med veckoinlägget om magen ens. Så det får komma nu en dag försent i stället.
 
Man kan säga som så att förra veckan bjöd på en liten oväntad tjuvtitt på det lilla fantastiska miraklet som vi går och längtar så himla mycket efter. Det var inget som var planerat men efter att min mage växt iväg som bara den dom senaste veckorna så ville barnmorskan att vi skulle gå på ett extra u-ljud bara för att kolla så att det inte var en "jätte" bebis som bodde där inne. Så dagen efter fick vi en tid till u-ljudet och hon mätte både de ena och andra på den lilla bebisen och det visade sig att den var precis i den storleken som är förväntad, till och med något pyttelite i nederkant och där var precis normalt med fostervatten också, så det känns jätte bra. Men vad det är som gör att min mage är så stor har vi ingen förklaring på och med tanke på att det är två olika barnmorskor helt oberoende av varandra som mätt och kommit fram till detta, tycker jag att det är ännu märkligare. Men men vi får se nästa gång vi går till barnmorskan kanske hon har ett bra svar på de.
Men vi fick i alla fal möjligheten till att tjuvtitta lite på vårt mirakel, men den var fast bestäm över att vi inte skulle få se det lilla ansiktet så den hade båda händerna strategiskt viftande framför ansiktet hela tiden. Men det gör inget för om max fem veckor så är den här ute hos oss och vi kan titta hur mycket vi vill...vilket kommer bli hela tiden.
 
 
 
 

Kommentera här: