Något extra

Ville bara passa på att visa lite olika sätt som man kan dekorara flaskor och paket på för att göra det lite festligare.
Det kan vara allt från att man bara fäster på en enkel blomma till att man sätter på en snittdekoration eller stoppar ner det i någon typ av "kruka", antingen med växter eller med snittblommor som en dekoration.
På denna flaskan har vi satt på ett plaströr inlindat i ett blad så att det ser snyggt ut. Sen har vi gjort en liten bukett som vi satt ner i röret. Buketten  innehåller alliumbollar, klematis, fontängräs, lite limonium och gräs som vi även virat om flaskan för att på så vis binda ihop buketten med flaskan så att det blir en helhet.
På dem här två kartongerna har vi använt oss av samma teknik, bara det att vi använt oss av fler rör. Blommorna som vi använt oss av här är amazonlilja, hortensia, germini, anthurium, ranunkler, lite brudslöja och lite olika grönt.
Här har vi valt att ta en zinklåda som rymmer alla tre flaskorna och sen gjort en snittdekoration runt om och även stoppat i en murgröna som fyller upp emellan dekorationerna och flaskorna. De snittblommor vi valt är alliumbollar, syrener, nejlikor, deko-kryss och körsbärskvistar.
 

Kommentera här: